Bükdere İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: "EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE..." "Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak."

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Başlangıç :08.10 Bitiş :14.20
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bukdereimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - BÜKDERE MAH. BÜKDERE SK. NO 1 İÇ KAPI NO 1 HARRAN / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuzda Lojman Bulunmaktadır. Kat kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.

Adres - BÜKDERE MAH. BÜKDERE SK. NO 1 İÇ KAPI NO 1 HARRAN / ŞANLIURFA

Ulaşım Servis ve Özel araçla Ulaşım Sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ŞanlıUrfa Merkeze :45 Km Harran Merkeze :1 Km